0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Motoare electrice

Se arată toate cele 5 rezultate

Motor electric, Motoare electrice asincrone in curent alternativ cu rotorul in scurt-circuit, impartite din punct de vedere al alimentarii în monofazate, trifazate sau de înaltă tensiune, dpv al turatiei pot fi polaritate simpla (2, 4, 6 sau 8 poli) sau dubla polaritate), ce pot fi dotate optional cu frâna (tip S, K si AC), ventilatie fortata, protectie sporita la praf, apa si substante explozive.

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria motoare electrice, motor electric la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de motoare electrice, motor electric prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Motoare electrice, motor electric – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.

Echivalente cu motoare electrice romanesti UMEB, Electroprecizia Sacele, Siemens, ABB, VEM, WATT

Motoare electrice turatie mica

Orice motor electric se poate cupla la un reductor astfel incat sa se poata ajunge la turatii foarte mici. Deasemenea este posibil si un element intermediar pentru varierea turatiei prin angrenaj mecanic, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unui variator de turatie mecanic

Motoare asincrone

Toate motoarele vandute de noi sunt motoare asincrone in curent alternativ cu rotor bobinat. Toate electromotoarele sunt produse conform normelor CE.

In principiu, motoarele aflate pe stoc au caracteristici standard si se livreaza in 24-48 ore prin curierat rapid oriunde in tara: Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Constanta samd.

Atentie!!! Nu comercializam motoare cu bobinaj aluminiu!

ORICE MOTOR CUMPARAT DE LA NOI ARE BOBINAJ DE CUPRU